Shanghai Pre wedding Crossover (P+V)

大家有冇諗過難得去上海咁靚既地方影prewedding, 有靚相之餘仲有一段浪漫既love story video 呢!?
GabrielVideo有好消息帶俾大家, 我們與 TrismPhoto 合作推出 Shanghai Crossover (P+V) Package $28,888 已包括:
. 2日拍攝及化妝
. 所有相片,相簿及 Video highlight
. 4人攝錄化妝團隊機票及住宿係
. 由29/4 – 9/5

名額有限, 大家快d把握今次難得機會啦!

info@trismphoto.com
info@gabriel-media.org
————————————————-
http://www.gabrielvideo.com/
http://www.facebook.com/gabrielweddingvideo/

trism&gabriel

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: